Mentaalitapaus - Liput myynnissä Vaasan näytökseen

Mentaalitapaus – ja mikään ei ole kuin ennen…

Hypnotisoiva ja mukaansatempaava psykologinen Mentaalitapaus-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen. Mentaalitapaus on tunnetun ja palkitun suomalaisen taikuri, mentalisti Jose Ahosen ensimmäinen sooloesitys. Uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.

Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion, hypnoosin ja valheenpaljastuksen saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Mentaalitapauksen jälkeen näet ihmiset – myös itsesi – uudella tavalla. Uskallatko katsoa?

Jose Ahonen on eräs kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia taikureita. Ahosen taikuusvideoita on katsottu YouTubessa yli 27 miljoonaa kertaa ja niitä on esitetty kansainvälisesti ABC:n Good Morning America -ohjelmassa, NBC:llä, Huffington Postin ja Daily Mailin verkkosivuilla, verkkopalveluissa kuten Reddit.com, Gizmodo, Dailydot, Digg, Yahoo News sekä lukuisissa muissa kanavissa ympäri maailmaa. Ahonen kuuluu Huijarit-ryhmään, joka tekee joka viikko SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun huippusuosittuja videoita.

Liput : http://www.studioticket.fi/2015/12590/jose-ahonen-mentaalitapaus-11-3-2016-ritz/?lang=fi

Lue lisää Jose Ahosesta: www.joseahonen.com

YleinenjosemattiComment