Tytötkin panee!

Mentalisoinnin ja kouluttamisen ohessa olen myös osa Sideshow Brewery-nimistä mustalaispanimoa. Reseptini pohjalta tehty Surfing Dog IPA 2 on nyt saatavilla useista hyvin varustelluista olutravintoloista. Panimoltamme tulee helmikuussa myös suuren somehuomion saaneen Brewcats - Tytötkin Panee! -projektin ensimmäinen olut, India Red Ale nimeltä "Crimson". On muuten hyvää, olen maistellut koekeittoja alusta alkaen. Tytöt panivat oluen Hopping Brewsters-panimolla ja sitä tullaan saamaan olutravintoloista ympäri Suomen. Oluen julkistamisbileet ovat 19.2. Tampereella Public House Huurteessa, sekä 20.2. Helsingissä Brewdogilla. Huurteessa esitän uutta materiaaliani lavalta ja Brewdogillakin nähdään taikuutta nuorten Markus Tervon ja Sakari Wileniuksen esittämänä. 

 Brewcatsit Laura ja Linda maistelemassa surffikoiraa.