Puoli seiska aaveiden jäljillä, mukana Jose Ahonen

Puoli seiska sukeltaa Halloween-tunnelmiin 29.10. torstaina kun toimittaja Tero Karhu leiriytyy koko yöksi Tampereen teatteriin tutkimaan aaveita ja yliluonnollisia ilmiöitä.
13-tuntista suoraa lähetystä voi seurata Puoli seiskan verkkosivuilla läpi yön.

#Aavelive on jatkoa viime keväiselle #karhumetsässä-nettisuoralle, jolloin Tero vietti koko yön yksin metsässä. Tampereen teatterissa Tero saa itselleen yöseuraa. Kylässä käyvät Aavedata-tutkimusryhmä, mentalisti ja yliluonnollisiin ilmiöihin skeptisesti suhtautuva Jose Ahonen, meedio Marja Pennanen sekä näyttelijä Ola Tuominen.

Kansalaissodan traagisena näyttämönä tunnettu Tampereen teatteri on tunnettu lukuisista aavehavainnoista vuosikymmenien ajalta. Alkuilta etenee vieraiden kanssa yliluonnollisista ilmiöistä keskustellen ja teatterin historiaan ja tarinoihin tutustuen. Kello 22:30 alkaen Tero jää yksin taloon tekemään havaintoja erilaisilla mittareilla.

Onko sinulla kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä? Kerro oma kokemuksesi alle tai osallistu keskusteluun twitterissä #aavelive.

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/10/27/puoli-seiska-aaveiden-jaljilla

 

YleinenjosemattiComment