Syksyllä Harhaillaan Tampereella ja Helsingissä

[youtube=://www.youtube.com/watch?v=umfDoYGSQ-w&w=854&h=480]

Miten ihmismieltä hallitaan? Voiko ajatuksia lukea?

Club Harhassa mahdoton muuttuu mahdolliseksi.

Club Harha on Suomen menestynein taikuriklubi, ei ilmapalloeläimiä vaan täysin aikusille suunnattua viihdettä.

Club Harha on suggestioita, hypnoosia, psykologiaa, komediaa ja Suomen parhaita taikatemppuja.

Olemme kollegani Johannes Malkamäen kanssa pyörittäneetSuomen ensimmäistä, alkuperäistä ja yhä parasta taikuriklubia jo neljättä vuotta. Club Harhan taival alkoi Ravintola Kaijakan piskuisesta kabinetista, jossa meitä ennen oli esiintynyt mm. mies-strippareita.  Yleisömäärän kasvaessa pikkuhuoneesta siirryttiin Kaijakan isompiin tiloihin sekä ala- että yläkerrassa.

 Club Harhassa voi olla täyttä.

Ettei homma alkaisi kyllästyttää, siirsimme Club Harhan Ravintola Teerenpeliin, jossa loistava standup-tyyppinen kellaritila. Ensimmäisessä Teerenpelin Club Harhassa yleisö jonotti kellarista yläkertaan ja ulos saakka jo puoli tuntia ennen ovien avaamista. Tästä viisastuneena aloimme myydä ennakkolippuja.

Asun itse Tampereen Kalevassa ja olen ilolla seurannut alueen kehitystä myös baaririntamalla. Kalevassa ei ole enää pelkkiä lähiöpubeja, vaan nykyisin täältä löytyy tasokkaat Public House Huurre ja Gastropub Kaleva, joissa molemmissa hyvää ruokaa ja vaikuttava olutvalikoima.

Huurteessa yhden keikan jo heitinkin ja tykkäsin paikasta kovasti myös esiintymisen kannalta. Tästä seurasi ajatus, että olisi hauska heittää myös Club Harha goes Kaleva-setti Huurteessa, myyväthän he tehokkasti myös oluitani! Idea sai kannatusta ja iltama toteutuu 24.10.2015. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Olemme Johanneksen kanssa jo pitkään miettineet myös Club Harhan järjestämistä Helsingissä. Olemme hiukan tutkineet paikkatarjontaa ja miettineet, mikä voisi olla sopivan kiinnostava paikka Club Harhalle.

 Ravintola Kellohalli Teurastamolla

Kun Ravintola Kellohallin Sami otti yhteyttä ja heitti ehdotusta Club Harhasta Helsingissä, ei asiaa tarvinnut liiemmin miettiä. Kellohalli on upea, teollinen ja tyylikäs paikka jossa meidän tarkoituksiin toimiva tila ja tekniikka. Kellohallissa on myös erittäin tasokasta ruokaa ja monipuolinen juomavalikoima. Voin lämpimästi suositella esimerkiksi Helsinki Distilling Companyn lonkeroa, todella maukasta. Valikoima tulee myös laajenemaan  omalla olutmerkilläni, kun Sideshow Breweryn Surfing Dog IPA ja Reggae Dog Golden Ale tulevat tarjontaa rikastuttamaan. Teurastamon alueella toimii myös Radio Helsinki, jonka kautta saamme apua markkinointiin. Huikeaa, odotamme innolla!

Sovitut päivämäärät ovat 28.10., (jolloin meidän lisäksi esiintymässä äänimestari/koomikko Rudi Rok!) 18.11. ja 2.12. Liput myy ennakkoon Tiketti, linkkiä lisäilen tänne jahka liput tulevat myyntiin.

Tampereella Club Harha jatkuu 3.10, jolloin meidän lisäksi esiintymässä Suomen kovin korttimaakari Miika Pelkonen (FISM European Champion of Card Magic 2011). Tätä ei kannata missata.

Club Harhan pikkujoulut Tampereen Teerenpelissä 19.12, jolloin luvassa jotain hyvinkin spessua ja jouluista.

Muuten syksylle on luvassa mielenkiintoisia projekteja, joista lähiaikoina lisää infoa. Toki syksyllä tulee taas muutamat pikkujoulutkin nähtyä ja kalenteri täyttyy hyvää vauhtia. Jos muuten kiinnostaa viihdyttävä mentalisti bileisiinne, pistä tarjouspyyntöä tästä. Vastaan nopeammin kuin uskotkaan. 

YleinenjosemattiComment