Huijarit

Pikkuhiljaa alkavat syksyn kiireet ja pikkujoulurumba. Tänä vuonna asiakkaat ovat olleet aika hyvissä ajoin liikkeellä ja pikkujoulukeikkoja on varailtu pitkin kevättä. Jos hoidat jonkun konklaavin pikkujoulujärjestelyjä, muistahan kysellä esiintyjiä ajoissa. Etenkin kaikki perjantait myydään loppuun kysytyillä esiintyjillä hyvissä ajoin.

Keikkojen lisäksi myös YouTube kiinnostaa kasvavissa määrin videoiden levityskanavana, harrastuksena ja jopa työnä. Uusi videoni "Magic for Dogs - GoPro edition" on saanut kohta puoli miljoonaa katsojaa ja lisää tulee kaiken aikaa. Oman kanavani lisäksi olen mukana "Huijarit"-nimisessä kollektiivissa, joka tuottaa YouTubeen vedätyksiä, piilokameraa, komiikkaa ja temppuja.  Ajatuksena on tuottaa materiaalia, jossa kyseessä ei niinkään ole mystinen taikuus vaan ihmisten harhauttaminen metodein, jotka myös välittyvät katsojille. 

[youtube=://www.youtube.com/watch?v=qXNRw7XZDHM&w=854&h=480]

Huijarit lähtivät Porispere-festareille esittämään järkkäreitä. Miten reagoivat viattomat ihmiset, kun laukuista, paidoista ja jopa kiltin alta löytyi viinaa?
 

[youtube=://www.youtube.com/watch?v=G3mS5mVudH4&w=854&h=480]

Huijareiden Jose & Johannes kiusaavat Suomen täydellisiä venäläisnaisia sekä Max Perttulaa työntämällä rautanaulan nenään. Tilaa kanava ja näe ensimmäisenä tulevat vedätykset!

YleinenjosemattiComment