Mentalistin syksy

 Nenäpäivillä yleisöä jekuttamassa.

Syksy 2014 on ollut varmasti tähänastisen urani vaiherikkain. Kun selaan kalenteriani taaksepäin, huomaan, että olen mm. opettanut yritysjohtajia lukemaan ajatuksia upeissa puitteissa, johdattanut lentokentän turvakouluttajia mikroilmeiden maailmaan, luennoinut viraalivideoista, osallistunut mentalistien konferenssiin Las Vegasissa, kuvannut koirataikuutta Los Angelesissa, antanut haastatteluja eri medioihin, kuten Aamulehteen, Taloussanomiin ja Iltalehteen, sekä tietysti tehnyt paljon yrityskeikkoja ympäri Suomea.

Yhdysvaltojen reissu oli silmiäavaavan antoisa. Reissu alkoi lomalla Havaijilla (jossa toki tein myös taikuutta!), josta matka jatkui Las Vegasin kautta Los Angelesiin. Taikurille Las Vegas on tietysti erityinen paikka maailmassa. Kaupungista löytyy lukuisia huippuluokan taikureita, joista monet työskentelevät omassa teatterissaan. Tarkoitus oli mennä katsomaan Penn & Telleriä, jotka yleensä työskentelevät kuusi iltaa viikossa ympäri vuoden. Tällä kertaa huonoa tuuria oli sen verran, että Penn & Teller heittivät juuri yksityiskeikkoja Havaijilla samaan aikaan kun olimme Vegasissa.

Kävimme kuitenkin katsomassa David Copperfieldin shown, joka yllätti positiivisesti. Isojen illuusioiden lisäksi showssa nähtiin paljon hienosti toteutettua mielen taikuutta ja herran lavapreesens oli vaikuttava.

Los Angelesissa päivät kuluivat koiratemppuja kuvattaessa Purinan Petcentric-YouTube kanavalle. Päivät olivat pitkiä ja töitä sai tehdä ihan tosissaan. Losissa kävin myös keskustelua tulevista projekteista ja ideoistani, joille ilmeisesti olisi kysyntää. Viraalimarkkinointi on jenkeissä iso bisnes, ja firmat hakevat kaiken aikaa uusia ideoita, lahjakkuuksia ja sisällöntuottajia. Jalkaa saa toki oven väliin helpommin, kun on jo aiempaa näyttöä ja tässä mielessä Magic for Dogs on hyvä käyntikortti. Keskusteluja käydään tulevasta ja voi olla että keväällä tulee uusi reissu Losiin, jos kaikki natsaa.

Loppuvuosi menee sitten pikkujoulujen merkeissä. Viime vuonna tein marraskuussa 17 keikkaa, joka oli jo hiukan liikaa. Neljä keikkaa illassa pehmentää päätä mielenkiintoisella tavalla. Seuraavana parina päivänä ei tarvitse paljoa ajatellakaan tekevänsä mitään rakentavaa. Ellei sitten taas illalla ole keikka…Tänä vuonna keikkoja marraskuussa on yksitoista, ja maksimissaan kaksi keikkaa illassa. Kokemuksista oppii minkä kokoisia kakkuja jaksaa syödä.

Toki jos lasken päivämäärän 26.11. mukaan keikkakalenteriin, ollaan taas tuossa seitsemässätoista keikassa. Keskiviikkona 25.11.2014 nimittäin 

 järjestämme kollegojeni Johannes Malkamäen ja Liero Seppäsen kanssa “Club Harha Goes Local”-minikiertueen, josta lisää tietoa Facebook-sivuilta.

Todella päätöntä tehdä 5-6 keikkaa illassa olemattomilla siirtymisajoilla, mutta tämä ilta menee ihan terapian piikkiin. Ajatus on pitää hauskaa, tehdä vähän taikuutta ja sisäänajaa uutta Liero Seppäsen showta. Itse ajattelin tällä kertaa esittää hypnoosia.Tulkaa katsomaan jos pääsette!

Tätä kirjoittaessani 10.11.2014, valmistaudun samalla huomiseen, jolloin ohjelmassa olisi päivällä erään kuvauspaikan sekä idean tsekkausta ja illalla 

Some Awards, jossa olen ehdolla “Yksittäinen sisältö 2014”-luokassa.

Keväälle on jo suunnitteilla lisää jännää niin Club Harhan, liikkuvan kuvan kuin oman shownkin suhteen. Suunnitelmat ovat suuria ja kova halu on tuoda yleisön eteen jotain ainutkertaista.

Tsekkaa myös somekanavat:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

 Las Vegas, baby!

  Eräs elämäni huikeimpia hetkiä - ilta Los Angelesin legendaarisessa Magic Castlessa!

 Deutchewellen Euromaxx-ohjelman kuvauksissa. Ohjelmaa katsoi 12 miljoona ihmistä päivässä ja se käännetiin neljälle kielelle.

YleinenjosemattiComment