Joku Juttu Siinä Oli

pienjoku juttu siinä oli yleispohja2.jpg
 
Olin ihan varma, että tämä temppu ei tule toimimaan, mutta sitten pelikortin kuva vain tuli mieleeni ja se meni ihan nappiin. Ihan uskomatonta. Eihän siinä pysty huijaamaan mitenkään. -Todella mahtava esitys.
— Katsoja Iida Salmisen kommentti (Keski-Häme)
- En usko yliluonnolliseen, uskon sen mitä näen. Kun olin pikkupoika, kysyin isältäni uskooko hän jumalaan. Isäni sanoi, että uskoo kun näkee. Olen saman linjan pitänyt, että jokainen tulee uskossaan autuaaksi, mutta en ole sitä nähnyt vielä. Esitys oli todella hyvä. Pakko sanoa, että nyt olen nähnyt ja ainakin tähän on uskottava.
— Katsoja Matti Saarisen kommentti (Keski-Häme)

Taikuutta, mentalismia ja hypnoosia aivan läheltä. …


Yli kymmenen vuoden ammattiurallaan Jose Ahonen on hämmästyttänyt katsojia harvinaisella taitolajillaan, mentalismilla. Mentalismi on taikuuden laji jossa keskitytään illuusioon ajatusten lukemisesta, hypnoosista, suggestioista, mieleen vaikuttamisesta ja jopa psyykkisistä voimista. "Joku Juttu Siinä Oli" on ainutkertainen kiertue intiimeissä tiloissa ympäri Suomea. Yleisö pääsee kokemaan ihmeitä aivan läheltä ja jopa omissa käsissä. Kesto noin 90 min, sisältää väliajan.

6.3.2019 Joku Juttu Siinä Oli, Kievari Kahdet Kasvot, Tampere. TAPAHTUMASIVU
13.3.2019 Joku Juttu Siinä Oli, Anniskeluliike Portti, Turku TAPAHTUMASIVU
20.3.2019 Joku Juttu Siinä Oli, Sohwi, Jyväskylä TAPAHTUMASIVU
21.3.2019 Joku Juttu Siinä Oli, 60’s Palaver, Joensuu
TAPAHTUMASIVU

Kuka Jose Ahonen?