Huijarit

Perustimme kahden ystäväni ja kollegani Johannes Malkamäen & Tommi Lahden kanssa "Huijarit"-nimisen tiimin, jonka keskeisenä ajatuksena on rakkaus vedätyksiä, käytännönpiloja ja ihmismielen mentalisointia kohtaan.  Toimimme yhteistyössä SuomiPopin, Ruudun ja muiden Sanoma-median julkaisukanavien kanssa. 

Piloja, joissa ihmisiä säikytellään on helppo tehdä. Näitä on kuitenkin jo netti täynnä ja ne harvoin ovat edes hauskoja. Toki pieni psykologinen jännitys on mielenkiintoinen piilokamerassa, mutta halvat shokkiefektit eivät ole meidän juttu. Paljon kiinnostavampaa on luoda huijauksia, jotka ovat mielenkiintoisia myös "kohteille". Tästä hyvänä esimerkkinä järkkärihuijauksemme, jossa esitimme järjestysmiehiä festivaaleilla ja taioimme ihmisten laukuista esiin viinapulloja.

[youtube=://www.youtube.com/watch?v=qXNRw7XZDHM&w=854&h=480]

Ihmiset, jotka pilan kohteeksi joutuivat pitivät juttua erittäin hauskana ja jännänä kokemuksena. Monet toivoivat että menisimme ensi vuonnakin tekemään samaa.

SuomiPopin ensimmäisessä huijauksessa uskottelimme Bile-Danille hänen olevan sukua Hitlerille. Video starttasi hyvin - se oli kolmatta päivää SuomiPopin katsotuin. Videoita tulee Ruutuun, SuomiPopille ja someen joka maanantai. Jos olet Facebookin uhri, käy tykkäämässä sivustamme ja pysyt mukana uusissa vedätyksissä.

Huijareiden Facebook-sivu

Katso video klikkaamalla tästä

Kuuntele SuomiPopin haastattelu

YleinenjosemattiComment