Jotta kaikki sujuisi sulavasti…

Huomioitavaa

Huomioithan että Jose ei esiinny ruokailun aikana. Tämä sen vuoksi, että esitys on yleisöä osallistava joten yleisölle on syytä suoda ruokarauha.

Tilaaja järjestää lavalle tuolin ja pöydän Pöydän koolla ei merkitystä, tuoli normaalikokoinen. Esiintymislavalla tai alueella tulisi olla tilaa sen verran, että neljä ihmistä mahtuu seisomaan vierekkäin. Huomioithan, että lava/esiintymisaluelle tulee päästä yleisöstä esteettömästi ja että lavalla ei ole esimerkiksi johtoja joihin yleisöstä otetut avustajat saattaisivat kompastua.

Esitys on vuorovaikutteinen ja lavalle otetaaan avustajia yleisöstä. Jose havainnoi yleisöä jo ennen esityksen alkua että lavalle saadaan sopivat tyypit.

Raideri : musta kahvi ja kivennäisvesipullo


Tekniikka

Jos tilaisuudessa äänentoisto:

Josen mikrofoni ja ipod tarvitsevat XLR paikan sekä RCA / 3.5mm plugi paikan.

Jose tuo oman mikrofonin (DPA D:Fine + Shuren lähetin/vastaanotin), joka kiinnitetään äänentoistoon XLR tai 6.5 mm plugilla. Taustamusiikit Jose soittaa iPodilta, johon liitettynä radioaalloilla toimiva kaukosäädin. Lavalla tulisi olla myös kapulamikrofoni, jolla Jose voi haastatella avustajia.

Jos tilaisuudessa ei ole äänentoistoa tai se tulee esimerkiksi hotellin puolesta, ota ajoissa yhteyttä asiasta. Jose voi tuoda oman äänentoiston tai sopia hotellin/vastaavan tahon kanssa äänentoiston käytöstä.


Yllätysesiintyjä?

Tapahtuman jälkeen

Tarvittavien esineiden asettamiseen lavalle sekä äänentoistoon liittyvän tekniikan asentamisessa kestää 10-15 min, joka on hyvä huomioida, jos haluatte Josen olevan yllätysesiintyjä. Toisinaan Josella on mahdollisuus ottaa mukaansa avustaja joka voi laittaa lavan valmiiksi. Kannattaa olla ajoissa yhteyttä, että yllätys onnistuu.

Toimitathan laskutustiedot osoitteeseen myynti@joseahonen.com