MENTALISTI & TAIKURI JOSE AHONEN

Alutec Oy:n juhlissa yleisön reaktio kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Alutec Oy:n juhlissa yleisön reaktio kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin
— SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA
Käyn paljon erilaisissa esityksissä, kuten teatterissa ja standupissa, ja seuraan erilaisia esiintyjiä, jotta osaan paremmin valita meidän tapahtumiin sopivat esiintyjät. Harvoin mikään on kolahtanut niin paljon kuin sun tyylikäs, hauska ja karismaattinen esitys. Siksi olen suositellut sua useammalle henkilölle, joten valmistaudu ottamaan tilauksia vastaan
— Tarja Pajamäki, tapahtumavastaava, K-kauppiasliitto
Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.
— Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

Mm. nämä tahot ovat luottaneet Josen ammattitaitoon

 

 
Jose Ahosen olemus muistuttaa hieman amerikkalaisia kolleegoitaan, mutta hänen taiteensa salpasi yleisön täysin. Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi
— Markus Issakainen, myyntipäällikkö, Lufthansa Oy

MENTALISTI JOSE AHONEN - PÄÄESIINTYJÄ

Elämyksellinen “Pääesiintyjä” show vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.  Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä joka täytyy itse kokea! 
Kesto n. 30 min.


Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä.
— Hanna Romo, Tampereen Teatterikesä

MINGLAILEVA MENTALISTI - IHMEITÄ AIVAN LÄHELLÄ

Jose liikkuu tilaisuudessa vieraiden joukossa minglaillen ja yllättäen mentalismi- ja taikuusihmeillä. Joltain katoaa hetkeksi kello ranteesta, insinööriporukka miettii taipuvan lusikan mysteeriä vielä huomennakin ja joku toteaa lopettavansa juomisen välittömästi koska ilmeisesti hallusinoi. Samalla sosiaalisesti lahjakas Jose taikoo porukalle hyvää fiilistä ja kutsuu vieraat tervetulleeksi. Tyylikäs Icebreaker joka painuu mieleen.


download (1).jpg
Josen show oli erittäin viihdyttävää ja taitavaa taikuutta. Esitys piti yleisön otteessaan alusta loppuun ja seurasimme sitä ”äimän käkenä”. Suosittelen lämpimästi!
— Heikki Tursas

MENTALISOIVA JUONTAJA

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa. 

Erityisen huvittunut olin niistä tilanteista, jossa Jose käänsi paatuneimmankin kriitikon suurimmaksi fanikseen
— Frank Enlund, EVRY Business Solutions Oy
Jose Ahonen ei saa pelkästään yleisöään aukomaan suitaan, hänellä on lisäksi taito vähentää heidän kyynisyytensä määrää.
— Joonas Lepistö, uutistoimittaja, MTV3