LUENNOT JA PUHEET

Jose on läpäissyt psykologi Paul Ekmanin mikroilmekoulutuksen expert-tasolla tuloksin 96/100.

Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö
Sait yksittäisistä ohjelmista korkeimmat arvioinnit. Skaalalla 1-5 sun arvosana oli 4.74. Avoimissa palautteissa sinut myös mainittiin pelkästään positiivissa merkeissä.
— Samuli Mikkola, tapahtumakoordinaattori, Hyria
Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!
— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö
Maailma todella näytti erilaiselta luennon jälkeen. Suosittelen!
— Mika L. Nieminen, teacher, hydrobiologist and environmental engineer

AJATTELE KUIN MENTALISTI

 - Havainnoi kuin mentalisti

- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?

- Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?

- Vuorovaikutushakkerointi käytännössä

- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?

- Väärin ymmärretty kehonkieli

- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?

- Voiko valheita havaita?

- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?

- Kuinka motivoida tehokkaasti?

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.

Jose on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa, jonka lisäksi hän toimi asiantuntijana “Arjen Mentalisti” kirjan sisältöön muun muassa mikroilmeiden osalta. Josen kirja “Ajattele kuin mentalisti” julkaistaan alkuvuodesta 2020.

"Kuinka ajatuksia luetaan" on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä. 

Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

Luennot & workshopit sovittavissa 30 min - 6 tuntia

Räätälöidyt luennot myös eri aiheista, kuten sissimarkkinointi, motivaatio, tiimihenki, luovuus. Kysy rohkeasti!