• Over 50 million views on social media

  • Magic Consultant for the play “Spiral” (Theater of Tampere )

  • The Best Magician in Town (City-magazine)

  • The author of “Anatomy of Deceipt” 2018 and upcoming “Think like a Mentalist” books

  • Member of Psychic Entertainers Association

“Jose Ahonen was an astonishing participant to our Best European Mentalist contest in France. We loved his approach of a modern and talented mentalism.“ OEDM : European Ordre of Mentalists"

 
 
2019-09-05 05.56.56 1.jpg
vectorart3.png

“Mun duuni on saada sut
unohtamaan sun duuni”

Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi!
— Terhi Puontila, Fonecta Oy
Täällä ollaan edelleen TÄYSIN hämmästyneitä kaikista tempuista! Jose oli loistava valinta juhliimme!
— Hanna Sorvisto, Alutec Oy
Kuva: Karri Harju

Kuva: Karri Harju

Mentalisti Jose Ahonen tarjoaa viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan. 

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose teki Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun. 

Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.

Jose on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa. Parhaillaan Jose työskentelee oman kirjansa, “Ajattele Kuin Mentalisti” kanssa (Atena-kustannus).

Jose kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Hän on myös Suomen Taikapiirin jäsen, sekä Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustaja.  

 

Mentalismi ja taikuus

Viihdettä, joka ällistyttää vaativimmankin katsojan ja vie hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin. Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan. 


 

Ajattele kuin mentalisti - luennot ja puheet

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin.


 

Julkiset keikat

Suurimmaksi osin Jose keikkailee yritystilaisuuksissa, mutta mielen ihmeitä voi todistaa myös julkisissa tilaisuuksissa. Katso, missä Josea voi seuraavaksi julkisesti nähdä.


 
käsikuva.jpg

Blogi

Psykologisia kummallisuuksia, visuaalisia harhoja ja ajatuksia ammattiesiintyjän arjesta.


Kuvat & videot

Josen viraalivideoilla on kymmeniä miljoonia katsojia niin sosiaalisessa mediassa kuin TV-kanavilla ympäri maailman. 

Kirja

Rehellisyys maan perii, mutta silti kaikki valehtelevat päivittäin. Ketkä meitä oikein huijaavat, miten ja miksi se tuntuu olevan aina yhtä helppoa? Mikä osa huijaamisesta on jopa luonnon ja yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä ja milloin valkoinen valhe muuttuu petokseksi? Kaksi rehellistä huijaria, mentalistit Pete Poskiparta ja Jose Ahonen pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan.

INSTAGRAM : @JOSEAHONEN

 

MENTALISTI & TAIKURI JOSE AHONEN

Alutec Oy:n juhlissa yleisön reaktio kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Alutec Oy:n juhlissa yleisön reaktio kertoi enemmän kuin tuhat sanaa.

Viihdyttävän rento Jose Ahonen ja kutkuttavan hienosti tehdyt temput puhututti henkilökuntaamme pitkään. Yleisönä olleet taiteen ja viestinnän ammattilaiset ovat nähneet mittavan määrän erilaisia iltaohjelmia, mutta Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin
— SUSANNA IHANUS, TUOTTAJA
Käyn paljon erilaisissa esityksissä, kuten teatterissa ja standupissa, ja seuraan erilaisia esiintyjiä, jotta osaan paremmin valita meidän tapahtumiin sopivat esiintyjät. Harvoin mikään on kolahtanut niin paljon kuin sun tyylikäs, hauska ja karismaattinen esitys. Siksi olen suositellut sua useammalle henkilölle, joten valmistaudu ottamaan tilauksia vastaan
— Tarja Pajamäki, tapahtumavastaava, K-kauppiasliitto
Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.
— Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

Mm. nämä tahot ovat luottaneet Josen ammattitaitoon

 

 
Jose Ahosen olemus muistuttaa hieman amerikkalaisia kolleegoitaan, mutta hänen taiteensa salpasi yleisön täysin. Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi
— Markus Issakainen, myyntipäällikkö, Lufthansa Oy

MENTALISTI JOSE AHONEN - PÄÄESIINTYJÄ

Elämyksellinen “Pääesiintyjä” show vie mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.  Ihmisten tulkitsemisen ja psykologisen taikuuden mestari Jose Ahonen johdattelee katsojan halki suggestion ja ajatustenluvun saaden yleisön haukkomaan henkeään ja kyseenalaistamaan jopa omat aistinsa. Vuorovaikutteista, hauskaa, ällistyttävää ja uniikkia viihdettä joka täytyy itse kokea! 
Kesto n. 30 min.


Josella on ihmeellinen taito ottaa haltuun myös vaativatkin esiintymistilat. Suosittelen lämpimästi, Josen kanssa on vaivatonta ja mukavaa tehdä yhteistyötä.
— Hanna Romo, Tampereen Teatterikesä

MINGLAILEVA MENTALISTI - IHMEITÄ AIVAN LÄHELLÄ

Jose liikkuu tilaisuudessa vieraiden joukossa minglaillen ja yllättäen mentalismi- ja taikuusihmeillä. Joltain katoaa hetkeksi kello ranteesta, insinööriporukka miettii taipuvan lusikan mysteeriä vielä huomennakin ja joku toteaa lopettavansa juomisen välittömästi koska ilmeisesti hallusinoi. Samalla sosiaalisesti lahjakas Jose taikoo porukalle hyvää fiilistä ja kutsuu vieraat tervetulleeksi. Tyylikäs Icebreaker joka painuu mieleen.


download (1).jpg
Josen show oli erittäin viihdyttävää ja taitavaa taikuutta. Esitys piti yleisön otteessaan alusta loppuun ja seurasimme sitä ”äimän käkenä”. Suosittelen lämpimästi!
— Heikki Tursas

MENTALISOIVA JUONTAJA

Mentalisti Jose Ahonen ottaa juontajana yleisön haltuun ja luotsaa tapahtumaa varmalla ammattitaidolla. Juontojen väleissä tapahtuvat psykologiset temput ja mentalismi-ihmeet rytmittävät hauskasti tilaisuutta ja herättelevät porukkaa. 

Erityisen huvittunut olin niistä tilanteista, jossa Jose käänsi paatuneimmankin kriitikon suurimmaksi fanikseen
— Frank Enlund, EVRY Business Solutions Oy
Jose Ahonen ei saa pelkästään yleisöään aukomaan suitaan, hänellä on lisäksi taito vähentää heidän kyynisyytensä määrää.
— Joonas Lepistö, uutistoimittaja, MTV3

LUENNOT JA PUHEET

Jose on läpäissyt psykologi Paul Ekmanin mikroilmekoulutuksen expert-tasolla tuloksin 96/100.

Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.
— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö
Sait yksittäisistä ohjelmista korkeimmat arvioinnit. Skaalalla 1-5 sun arvosana oli 4.74. Avoimissa palautteissa sinut myös mainittiin pelkästään positiivissa merkeissä.
— Samuli Mikkola, tapahtumakoordinaattori, Hyria
Luento oli hypnotisoivan koukuttava ja pahimmatkin työnarkomaanit unohtivat työasiat sen ajaksi. Sisältö oli mielenkiintoista ja ajatuksia herättävää, aiheeseen olisi jaksanut perehtyä pidempäänkin. Luento herätti keskustelua vielä tulevina viikkoinakin, joten voinee sanoa, että se antoi ajattelemisen aihetta ja inspiroi uudella tapaa. Kahvihuoneessa ja kokouksissa toisten mikroilmeiden bongauksesta on tullut jo tapa, toivottavasti se vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti, sillä luento ainakin vaikutti! Ei liian viihteellinen vaan oikeasti asiaa ja loistava ohjelmanumero kehittämispäivälle!
— Karoliina Ratia, Sosiaali- ja terveysministeriö
Maailma todella näytti erilaiselta luennon jälkeen. Suosittelen!
— Mika L. Nieminen, teacher, hydrobiologist and environmental engineer

AJATTELE KUIN MENTALISTI

 - Havainnoi kuin mentalisti

- Kuinka tulkita ihmisiä paremmin?

- Miksi päämme on näytönsäästäjällä ja kuinka siirtyä valvetilaan?

- Vuorovaikutushakkerointi käytännössä

- Miten aivomme huijaavat meitä ja kuinka voimme puuttua peliin?

- Väärin ymmärretty kehonkieli

- Mitä mikroilmeet ovat ja kuinka voit lukea niitä?

- Voiko valheita havaita?

- Kuinka psykologisilla tekniikoilla voidaan muovata todellisuutta?

- Kuinka motivoida tehokkaasti?

Jose on kouluttanut vuorovaikutustaitoja ja ihmismielen kummallisuuksia lentokenttien turvakouluttajista poliiseihin, esimiehistä myyjiin. Luennot räätälöidään kohderyhmälle sopiviksi.

Jose on kirjoittanut kirjan “Huijauksen Anatomia” yhdessä Pete Poskiparran kanssa, jonka lisäksi hän toimi asiantuntijana “Arjen Mentalisti” kirjan sisältöön muun muassa mikroilmeiden osalta. Josen kirja “Ajattele kuin mentalisti” julkaistaan alkuvuodesta 2020.

"Kuinka ajatuksia luetaan" on viihdyttävä luento täynnä käytännönläheistä asiaa, jonka avulla opit täysin uusia asioita itsestäsi, muista ja tehokkaasta vuorovaikutuksesta. Ei huuhaata, vaan oikeasti uskomattomia juttuja ihmismielen ihmeellisyyksistä. 

Josen uniikki näkökulma ihmismieleen haastaa ajattelemaan uusiksi omia vuorovaikutustaitoja ja opittuja kaavoja.

Luennot & workshopit sovittavissa 30 min - 6 tuntia

Räätälöidyt luennot myös eri aiheista, kuten sissimarkkinointi, motivaatio, tiimihenki, luovuus. Kysy rohkeasti!

 

KUVAT JA VIDEOT

Painokelpoiset promokuvat ja julistepohjat löytyvät täältä.

HUIJAUKSEN ANATOMIA

 
42670208_2198173933540729_9154735264009027584_n.jpg

Rehellisyys maan perii, mutta silti kaikki valehtelevat päivittäin. Ketkä meitä oikein huijaavat, miten ja miksi se tuntuu olevan aina yhtä helppoa? Mikä osa huijaamisesta on jopa luonnon ja yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä ja milloin valkoinen valhe muuttuu petokseksi? Kaksi rehellistä huijaria, mentalistit Pete Poskiparta ja Jose Ahonen pureutuvat yhdessä eri alojen asiantuntijoiden kanssa huijauksen anatomiaan. Kirja sisältää lukuisia jännittäviä esimerkkejä aina pienimmistä baarihuijauksista miljardiluokan onnistuneisiin vedätyksiin. Millainen ihminen huijaa tosissaan ja voiko tämän tunnistaa etukäteen? Miten on mahdollista, että taitava huijari saa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen tyhjennettyä uhrinsa tilit ja miksi miljardiluokan illuusiotaloutta harjoittava yritys voi toimia vuosia ennen kuin sen ympärillä herätään todellisuuteen? Näihin ja moniin muihin huijauksen syitä ja seurauksia valottaviin kysymyksiin haetaan vastausta niin psykiatrilta, evoluutiobiologilta kuin alamaailman peitetehtäviä hyvin tuntevalta poliisiltakin. Tämän kirjan luettuasi sinua on ainakin piirun verran vaikeampi huijata.

Hintaan ei lisätä postikuluja. Teos signeerattu.

 
 
 
Alutec_touko_2019_JoseAhonen-21.jpg

TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouksiin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti, yleensä alle tunnissa.  

Maaginen mies Jose Ahonen vangitsee huomion, villitsee mielikuvituksen ja ylittää ymmärryksen rajat. Charmikas esiintyjä ottaa haltuunsa tilanteen kuin tilanteen ja valloittaa yleisönsä taidokkaalla taikuudella, hersyvällä huumorilla ja aseistariisuvalla lämminhenkisyydellä
— JANIINA OJANEN, ROIHU INC
 

Täytäthän kaikki kentät

Nimesi *
Nimesi
Haluan tarjouksen seuraavista